zondag 10 februari 2008

Op weg naar het prinsenpark

Vandaag stond er een lange duurloop op de menu.

Als voorgerecht stond erons een tocht naar het prinsenpark te wachten de hoofdschotel werd in het prisenpark zelf gepland en als nagerecht was er de tocht terug naar het vertrek.

Dit zou goed zijn voor een totaal van 19km hiervan moesten er 10km worden afgelegd tegen 6:20/km de overige 9km werden dan nog tegen 6/km afgemaald. In het totaal goed voor een tocht die een kleine 2h in beslag nam.

De gegevens van deze tocht kunnen ook vandaag weer worden gevonden op Motianbased.

Thuisgekomen snel gedouched, gekookt en opgeruimd om dan spoorslags naar het sportpaleis van Antwerpen te vertrekken om daar met de kinderen naar de kidsday van de Diamond Games te gaan.

Na het meepikken van een van de kwalificatie wedstrijden, die wat was uitgelopen, was er het optreden van de Ketnetband met Kobe himself. Nadien was er nog een tennis workshop voor de kinderen. Dit laatste was wel een beetje teleurstelling voor onze kinderen het werd immers aangekondigd dat ieder kind de mogelijkheid zou hebben om een balletje te slaan met Sabine Appelmans of Yanina Wickmayer. Echter na ongeveer een uur in de rij te staan werd er plots gemeld dat het te laat werd en een deel van de kinderen (een 20tal) niet meer aan bod zouden komen. Laten we zeggen dat dit niet bij iedereen in goede aarde viel.

Een beetje een teleurstellende afloop van wat tot dan toe een leuke namiddag was.

6 opmerkingen:

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

Och arme , dat moet voor de kids een grote teleurstelling geweest zijn ,Alé hoe is dat mogelijk voor zon organisatie ?????

marathonmanneke zei

Dat hebben wij nu ook altijd voor. Het prinsenpark is een fijne lokatie om te lopen . Je bent goed bezig .

Anoniem zei

aiai dat moet idd nogal een teleurstelling geweest zijn. Zo van die evenementen zijn vaak een slachtoffer van hun eigen succes hé.

Anoniem zei

Da's klxxx, hopelijk vonden the kids het toch een beetje leuk? Al maar goed dat ge er uwe duurloop niet voo hebt laten liggen, hè ...

Anoniem zei

hoi Wim, leuk dat je even 'langs' kwam. Net even jou blog zitten lezen en lees dat je aan het trainen bent voor Berlijn. Schijnt snel parcours te zijn dus vast mooie tijd. En al bladerend zag ik een boel km en schema's voorbij komen je bent leuk bezig. Zal zeker nog eens langs komen.

groetjes Claudia.

Eli te Winkel zei

Bedankt voor je reactie.
Wat hardlopen betreft was het al een rustweekje. Alleen die trainingen voor de 4daags van Nijmegen kosten veel energie (meer dan het hardlopen). Die combineer ik dus altijd met een rustige duurloop die wat korter is dan normaal. Ik zal mijn schema ook eens posten.

Balen als je met je kinderen hoopt iets leuks te gaan doen en het loopt dan uit op zo'n teleurstelling.

Groetjes,
Eli