woensdag 27 februari 2008

Op een drafje langs de Thames

Vanochtend liep de wekker af rond een uur of 5 tijd om op te staan snel een boke te eten en te vertrekken naar Brussel. Vandaar ging het met de Eurostar richting London.

Na een kleine 2 uurtjes comfortabel reizen waren we dan zo rond een uur of 9 locale tijd in St Pancras station waar we dan de tube richting Paddington namen. Hier dan weer de trein op richting Maidenhead om dan daar de taxi te nemen naar ons kantoor in Marlow.

Na een dagje vergaderen en werken zijn we dan terug afgezakt naar Maidenhead om een stukje te eten met wat colega's. Maidenhead is ook de plaats waar we vanacht onder de wol kruipen om dan morgenvroeg weer een ganse dag in meetings te zitten. Maar eerst moest er nog getraind worden.

Er stond vandaag een redelijk zware interval training op het programma. Eerst inlopen dan 8x1000 in 4:45/km met 200m rust en dan nog wat uitlopen. Goed voor een intensieve training van 1h en 20min. De eerste drie van de reeks werden veel te rap gelopen en ik moest op het einde serieus naar lucht happen, hierna ging het iets beter doordat ik het goede tempo gevonden had. Ook hier weer prachtweer om te lopen zo'n 8 a 10 graden geen wind een geen spatje neerslag meer moet dat niet zijn.

Hierna nog snel even een douche om dan snel onder de dekens te kruipen en de oogjes toe te knijpen. Het was immers een lange en vermoeiende dag en morgen zal het niet anders zijn.

De gegevens vind je terug op Motionbased.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Loop je bij 8 x 1000 de eerste paar te snel dan moet je dat een keer bekopen. Overmoed bestraft zichzelf;-)
Pittige training prima afgemaakt!

Anoniem zei

Knap getraind bij de overburen !

Anoniem zei

Knappe training !
Doe je mijn vriendin in Londen de groetjes ;-) ;-)
gr