donderdag 13 augustus 2009

Training 8/13/2009

Vandaag stond er een extensief duurloopke op het programma van een 8km tegen 5:30, gelukkig had ik dinsdag gehoord dat dit niet zoals normaal aan de sporthal was maar aan port aventura. Dit omwille van de sluiting door jaarlijks verlof van de kantine aan de sporthal, en we toch wel graag al eens wat napraten na de trainingen.

Vooraf had ik van Heidi een sms gekregen om samen met de fiets naar ginder te bollen, een goede 7km fietsen en dus een mooie opwarming.

Na het inlopen begonnen we aan ons tripje van 8km aan 5:30, zoals gewoonlijk ook nu weer het uitgestippelde parcour van de aardgas wandeling aande zand putten, na de 8km werd er nog een 2 tal km uitgelopen om af te sluiten op 11km.

Na de douche, het napraten en de obligatore donkere leffen konden we weer met de fiets naar huis.

Vandaag heb ik ook nog een mailtje gekregen van trainer Jos over het resultaat van de lactaat testen, ik mag gewoon de volledige schemas volgen van groep 5 en na de marathon opschuiven naar groep 4. Een mooi resultaat en boven de verwachtingen.

Bijgevoegd zaten ook de schema's voor de laatste 6 weken naar de marathon en er zullen heel wat km worden afgemaald, de weekelijkse afstanden zullen tussen de 80 en 115km liggen.

Start tijd6:32 PM
Afstand11.1 km
Duur0:51:33
Snelheid05:43 min/km
Plaatje mist wel een stuk van het parcour, Garming vergeten op te laden :-(

map

Geen opmerkingen: