zondag 9 augustus 2009

Drukke zondag

Na een lange dag effe wat tijd maken om het blogje wat bij te werken.

Vanochtend vroeg rammelde de wekker ons uit ons bed, vandaag was het weer pony tornooi, dit wil dus zeggen vroeg opstaan, alles klaarmaken en inladen.... een drukke ochtend dus.

Nadat vrouw en kinderen het huis uit waren snel de loop sloffen aangeschoten. Spiksplinter nieuwe meegebracht uit de US een paar maanden terug dus tijd om ze stilletjes aan in te lopen tegen de marathon.

Voor vandaag stond er een extensieve duurloop op het programma van 16km, de wekelijkse afstanden beginnen langzaam aan de hoogte in te gaan in de aanloop van de marathon van dit jaar.

Na het nodige denkwerk, 's morgens duurt dit al een wat langer, werd er gekozen om de bossen van het Bel in te trekken om toch zoveel mogelijk onverhard te lopen. Na het nodige draai en keerwerk kwamen we dan uiteindelijk terug uit op het vertrekpunt. Op de Garmin stond er 16,5km redelijk goed gegokt dus.

Snel een douchke en dan was het tijd om richting Geel Ten Aert te riijden om de rest van de famillie te vervoegen voor het pony tornooi. Nog net op tijd om Nele te zien rijden op het individueel dressuur nummer. Ze had het goed gedaan met een 16de plaats op 22 deelnemers voor een derde tornooi niet slecht

In de namiddag hebben beide dochters dan nog meegedaan met de pony spelen en konden we weer richting thuis.

Een drukke maar leuke dag.
Start tijd8:33 AM
Afstand16.5 km
Duur1:30:58
Snelheid05:30 min/km
map

2 opmerkingen:

Tiny zei

Een mooi tempo voor een duurloopje van 16 km.

Wendy zei

Wij (Steffan en ik) bevonden ons daar ook ergens, mooie buurt om te lopen!