woensdag 9 september 2009

Training 9/9/2009

Vanavond weer een teleurstellende avond op voetbal vlak, niet dat ik er echt wakker van lig, Belgie heeft alweer verloren. Dit keer met 2-1 tegen Armenie in ods naam.... Gelukkig kunnen we nog rekenen op onze tenis dames om de eer hoog te houden.

Wickmayer gaat door naar de halve finales samen met Kim. terwijl onze Rode duivels meer en meer op een kinderopvang begint te lijken met een bende omhoog gevallen overbetaalde half vedetten.

Zelf hebben we weer een poging gedaan om een training af te werken voor de marathon In Amsterdam, met de bedoeling van een prestatie te leveren die dichter bij de prestaties van de tennis dames ligt dan die van onze voeballerkes.

Voor vanavond stond er een korte training op het programma van een 6 kilometer tegen een extensief tempo van 5:30. Na even gecheckt te hebben of we een vooraf gelopen route hadden rond die afstand konden we vertrekken voor dit ontspannen loopje.

Vertrokken door de bossen en de velden om dan terug te keren langs het kanaal. Na een 36 minuten stonden we alweer thuis met bijna 7km op de teller.

Start tijd7:53 PM
Afstand6.8 km
Duur0:36:21
Snelheid05:18 min/km
map

2 opmerkingen:

Tiny zei

Ook korte trainingen horen in een voorbereiding.

geert zei

Armeniƫ is dan ook wel een voetbalgek land ... ik heb gehoord dat ze binnenkort zelfs een heus voetbalb-veld gaan laten aanleggen ...