donderdag 3 september 2009

Gezellig....

Nog even snel een update voor we de onder de wol kruipen.

Vandaag een stond er een extensieve duurloop van 16km op het programma aan 5:45. Met een mooi groepje vertrokken we aan de sporthal richting prinsenpark. Na een kilometer of twee werden we dan nog vergezeld door Anita die ons net had gemist. Rudy die van thuis was vertrokken kwam later dan nog aansluiten, blijkbaar was het paadje langs de nete alweer overstroomd en was hij moeten rondlopen. Hierdoor was hij iets te laat en genoodzaakt om de achtervolging op ons in te zetten.

Eens aangekomen in het prinsenpark was het tijd om terug te keren richting sporthal. Het werd een gezellig keuvel loopje met Mario, er werd gesproken over de weblogtraining en de komende marathons.

De laatste kilometers kwam Frank dan ook even vanvoor aansluiten en werd het tempo wat opgedreven, hier en daar vloog er een uitdaging over en't weer, zo van ge loopt er mij nie meer af vandaag, en bij zommige werkt dit als een rode lap voor een stier, de laatste paar honderd meter werd er zelfs nog gespurt o.a. door mario...

Eeen plezante training en morgen rustdag.

Start tijd6:34 PM
Afstand16.0 km
Duur1:35:25
Snelheid05:42 min/km
map

3 opmerkingen:

Ruthje zei

mannen ondereen...da kan nie anders dan competitie-spelleke op het einde worden zekers ;-)

geert zei

tja, het is duidelijk meer dan 1 chromosoom dat ons onderscheidt van de vrouwen ;-))

Wendy zei

Jullie mannen toch hé, bij ons vrouwen is dat niet waar ze ;-).