dinsdag 15 september 2009

Training 9/15/2009

Na een stevig loopweekendje en een welverdiende rustdag gisteren was het weer tijd om de beentjes te verwennen met een stevige looptraining.

Zoals gewwonlijk stond er op dinsdag weer een stevige interval training op het programma, zoals vorige week ook dit keer weer tien versnellingen van een kilometer tegen een tempo van 4:30 min/km net onder het vooropgestelde marathon tempo.

Na de nodige rondjes op het gras en de nodige kaproioolen op het binnenplein waren we klaar en opgewarmd voor het stevigere werk.

De versnellingen werden mooi afgewerkt tegen het vooropgestelde tempo, samen met Mario als hulp tempo maker is het niet zo moeilijk om mooi deopgelegde tempo's af te haspelen hier en daar een secondje te traag of te snel geen haan die er over kraaide.

Na de training nog wat bijbabbelen bij de athleten die op het Belgisch kampioenschap marathon de eer van de club ,met succes, zijn gaan verdedigen. Willy was eerste in zijn categorie en is dus Belgisch kampioen en Harry en Ange waren beide tweede in hun klasse. Via deze weg nog eens een dikke proficiat toegewenst.

Ook op maandag werden we aangenaam verrast door onze "Kim Clijsters" die haar eertse grand slam van haar tweede cariere binnen heeft. Een prestatie waar we met zijn alle trots op mogen zijn, er zijn dan toch nog Belgen die iets te betekenen hebben op het internationale sport vlak. Ook voor haar een dikke proficiat (kans is klein dat ze dit leest maar wie weet?)
Start tijd6:33 PM
Afstand16.8 km
Duur1:49:28
Snelheid06:01 min/km
map

Geen opmerkingen: