maandag 28 september 2009

Training 9/28/2009

Na de lange duurloop van gisteren was het vandaag weer tijd voor het kortere werk. Op het menu van vandaag stond er dan ook een extensief tochtje van 8km aan 5:30min/km.

Rond een uur of acht vanavond stonden we klaar om het donker in te trekken, zoals wel meer gebeurt in de winter voor een kort tripje langs het kanaal. Rustig niet al te donker geen verkeer en allleen het geluid van het water en wat krekels. Echt een moment om de gedchten de vrije loop te laten en te genietten van het tempo.

Gezien het al redelijk donker was, was het ook redelijk moeilijk om de Garmin in het oog te houden om het tempo mooi strak te houden en werd het meer een loopje puur op gevoel. Met een gemiddelde snelheid van 5:23 mag er niet geklaagd worden, helemaal niet diep gegaan en echt genoten van dit toch vrij korte loopje.

Het aftellen is nu echt begonnen nog een goede 3 weeken en dan zit de maraton er alweer op. Het is nu echt bang afwachten en hopen dat we niet ziek vallen in de laatste rechte lijn naar de finish.

Start tijd8:05 PM
Afstand8.0 km
Duur0:43:13
Snelheid05:22 min/km
map

1 opmerking:

Tiny zei

Ook hier beginnen de twijfels al. "als we maar niet ziek vallen".