dinsdag 22 september 2009

nog wat versnellingen

Na een dagje rust was het weer tijd om er nog eens vol in te vliegen met wat versnellingen. Vandaag op het menu 4 keer (5x300 aan 76sec). Extensief maar niet te zwaar.

Eerst werd er zoals de laaste weeken noal gebeeured een toerke buiten de piste gelopen om dan nadien bij de grote groep bij aan te sluiten om de training verder af te werken.

De versnellingen werden zeer goed verteerd en zeer naukeurig afgewerkt. Na een uur en een half stonden we alweer onder de douce.

Na de training was het dan tijd om de loopvrienden te tracteren op wat snoepgoed voor de verjaardag van zondag, laten we zeggen dat er niet veel waren die neen heben gezegd en de tractatie lieten links liggen.

Morgen alweer een rustdag, deze week is een redelijk kalme week in de voorbereiding naar de arathon die met rasse schreden nadert. Ikzelf heb niet echt het gevoel dat het al zo dichtbij komt. Is dit omdat we alles zo goed verteren of gewoon ontkenning dat het al zo dichtbij komt. Wie zal het zeggen....
Start tijd6:29 PM
Afstand14.3 km
Duur1:45:54
Snelheid06:40 min/km
map

2 opmerkingen:

Tiny zei

Voor je het weet zit je marathon er al weer op en broeien er weer nieuwe plannen.

Wendy zei

Hij komt er toch aan hoor!! De voorbereiding lijkt prima te gaan, dus moet je je ook geen zorgen maken hé, met veel zelfvertrouwen kan je aan de start staan!