zaterdag 2 januari 2010

De kop is eraf...

De eerste stapjes van 2010 zijn een feit, en het waren al direct stevige stapjes. De trainir had voor deze eerste "werkdag" een stevige interval training op het menu gezet. 3x (500 1000 500) met 500m rust tussen aan een temto van 4 min/km en 5 min rust tussen de verschillende reeksjes. Samen met het in en uitlopen goed voor de eerste 15km van het jaar.

De feestdagen zijn nu officieel achter de rug - vandaag nog het laatste feestje - en de weegschaal kan nu weer dalende cijfers gaan tonen in plaats van de stijgende getallen van de laatste weken.

Er wordt ook al volop nagedacht over de 'grote" wedstrijden die we op het programma gaan zetten, een ervan staat al vast namelijk de marathon van Eindhoven die we met de club gaan lopen. Voor de rest is het nog een beetje een vraagteken wel staat vast dat in het voorjaar ergens een snelle halve op het programma gaat staan en er hier en daar een poging gaat worden gedaan om mijn pr op de 10 km wat aan te scherpen.

Eerste geplande wedstrijd van dit jaar gaat een korte cros worden op de tereinen van Nuclea. Een zeer intensief wedstrijdje over 6km gelopen op een geaccidenteerd parcours.
Start tijd10:04
Afstand14,9 km
Duur1:35:37
Snelheid06:08 min/km
map

1 opmerking:

Tiny zei

Dat was meteen al pittig! Kun je maar weer gehad hebben!