dinsdag 19 januari 2010

IPhone perikelen...

Na een avondje IPhone hacking hadden we gisteren geen tijd om een toerke te lopen, in plaats hiervan werden er ettelijke uren doorgebracht om de IPhone to maar terug aan de praat te krijgen . But to noavai nog steeds aan het prusen om hem weer aan de praat te krijgen....

Dit belet me niet om vandaag de prioriteiten iets anders te leggen en richting sporthal te trekken voor de wekelijkse piste training die, na lang onder de sneeuw bedolven geweest te zijn, eindelijk weer zijn natuurlijke rode kleur had terug gekregen.

Vandaag had de trainer een mooie weerstands training geprogrameerd met 10 korte versnellingen van 400m die aan een tempo van 3:50 min/km, of in 1:32 min, moesten worden afgelegd.

De spoelling binnen main trainings niveau was weer zeer dun vandaag, ik was nogmaals de enige die aanwezig was. Hierdoor was ik aleen op mezelf aangewezen om de tempo's correct te lopen. Een voordeel heeft het wel, niemand in de groep kan klagen dat de tempo niet juist ligt ;-).

Na het nodige rondraven over de piste, met minieme afwijking op het vooropgestelde tempo, mochten we alweer gaan genietten van een warme douche en een kop koffie in de cantine.



Start tijd
18:30
Afstand
11,2 km
Duur
1:24:49
Snelheid
06:37 min/km
map

Iphone is weer onder de levende ben terug mobiel bereikbaar... whohoooo.

2 opmerkingen:

geert zei

da's toch zo geweldig aan een iPhone hé: je kan er uren mee spelen zonder dat je belkosten uit de hand lopen ...

Wendy zei

Mooi trainingke!! Leuk dat de piste terug beloopbaar is hé, we hebben haar gemist! Gelukkig heb de iphone terug in orde gekregen, zal wel een opluchting zijn!