donderdag 14 januari 2010

Ijslopen.... 't is genoeg geweest

Na de verplichte rust van gisteren omwille van slechte climatologische omstandigheden, f@#@ing ijs op de weg, stonden we vandaag alweer te trappelen om toch nog maar eens de neus buiten te steken voor een trainingske met de club.

Voor vandaag stond er een extensieve duurloop op het programma van 9km aan een tempo van 5:15 min/km. Voor we vertrokken kregen we van de trainer nog de waarschuwing dat het traject hier en daar nog wat glad zou bijliggen en dat de geplande versnellingen voor vandaag uit ten boze waren. Oppassen was dus de boodschap.

De eerste kilometer van het parcours lag er inderdaad vrij glad bij en hier werd dan ook het tempo verlaagd om toch maar heelhuids terug thuis te komen de rest van het 3km lange parcours lag er ijsvrij bij, hier konden we dan het tempo optrekken naar de beoogde 5:15 min/km.

De voorziene 9km werden dus uiteindelijk een wissel loopje met afwisselende tempo's, alles om toch maar heelhuids de training te kunnen afwerken.

Sneeuw is mooi en tof maar ijzelvorming kunnen we missen als de pest, het mag serieus beginnen gaan te dooien van mij zodat we nog eens een fantsoenlijke training kunnen afwerken...


Start tijd18:31
Afstand11,5 km
Duur1:08:14
Snelheid05:42 min/km
map

2 opmerkingen:

Tiny zei

Mijn idee van dat dooien. Lang genoeg geduurd.

Unknown zei

yep, hier ook: een pak gladder dan tijdens de sneeuwdagen ...