maandag 8 februari 2010

Uitgerust met nieuw rubber....

De training van vandaag zit er alweer op, een extensieve loop van 8km aan een tempo van 4:30 stond er voor vandaag geprogrameerd in de agenda.

Na het vertonen van de nodige kookkunsten, SOS Piet kan hier nog wat komen leren, konden we ons klaar maken voor de apotheose van de dag namelijk de training die stond te blinken voor de deur.

Snel de nodige laagjes kleding aantrekken om de koude te trotseren en de nieuwe loopschoenen aan, alweer de vertrouwde Mizuno Wave Inspire 5 waarmee ik nu al sinds het begin van mijn 'loop'baan de kilometers afmaal. Het weer was goed genoeg om ze de eerste kilometers te laten buiten komen, droog maar koud.

Het ging richting kanaal om daar tegen de gure wind in richting Gompel te trekken. Rustig met een stevig muziekje gleden de kilometers onder de schoenen door. Via Gompel ging het dan naar Mol centrum om dan daar een kort stukje langs de Nete te duiken om dan alweer richting thuis te trekken.

De maiden run was alvast geslaagd op de nieuwe schoenen die vanaf vandaag wat meer de kast zullen uitkomen voor de trainingen van de volgende dagen, weken en maanden.

Start tijd20:14
Afstand8,6 km
Duur0:46:51
Snelheid05:23 min/km
map

2 opmerkingen:

geert zei

altijd een goeie investering; alleen spijtig dat ze nooit lang proper blijven hé ;-)

Tiny zei

Als je met Mizuno's door de sneeuw loopt dan al snel op hoge hakken.Sneeuw blijft in de uitsparing zitten.