dinsdag 2 februari 2010

Doorbijten...

Na de sneeuw van de laatste weken werden we vandaag voor de verandering getracteerd op een winderige en natte training.'k ben er nog steeds niet uit wat nu de voorkeur geniet maar het heeft de training van vandaag wel extra zwaar gemaakt.

Door de resterende sneeuw op de piste werd er voor vandaag uigeweken naar de wegen rond den Alma. Hier staan immers ook vijfhonderdjes afgepijld. Normaal gezien stonden er tien zeshonderdje op het programma, na een lichte wijziging omwille van de parcour aanpassing werden dit tien vijfhonderdjes in 1:55.

Na het inlopen werd een mooi recht stuk uitgekozen om de versnellingen af te werken, het voordeel was dat er geen lastige bochten inzaten maar het nadeel was dan wel dat in de ene richting we de wind wel pal op kop hadden.

De stukken wind op kop werden een echte martelgang gelukkig werden deze afgewisseld door de versnellinge windaf. Tijdens de voorlaatste versnelling werden we dan ook nog eens getracteerd op een stevig koud buitje en nog wat extra windstoten, kwestie van een stevige afsluiter te hebben.

Deze stevige en bij wijle trainingen op het randje van mijn potentieel zijn bedoeld om de weerstand danig op te krikken zodat we binnen een paar weken met een gerust hart aan de duurlopen kunnen beginnen in de voorbereiding naar de marathon/halve marathon.


Start tijd18:31
Afstand10,5 km
Duur1:09:50
Snelheid06:25 min/km
map

3 opmerkingen:

geert zei

ben gisteren ook uitgeregend en uitgehageld ... gelukkig was vandaag een rustdag, want 't was weeral van datte!

Tiny zei

Ze maken het ons deze winter wel heel erg lastig.

wendy zei

Jullie vinden ook altijd een oplossing hé!