zaterdag 13 februari 2010

Mixed feelings...

Voor vandaag stond er een stevig loopje op de kalender, een 9-tal kilometer moest er worden veroberd aan een tempo van 5:00 min/km. Aangezien we gisteren naar het ledenfeest van de paardenclub moesten en we hier toch wat nachturen hadden geklopt werd er bewust gekozen om de wekker niet te laten aflopen. Morgen staat er immers al een loopje gepland om 7u en we hadden ook nog wat slaap in te halen.

Hierdoor werd de training met de club overgeslagen en trok ik er vanmiddag op mijn eentje op uit om de training af te werken. Normaal gezien eerst wat inlopen om dan te versnellen naar 5:00 min/km en dan nadien uit te bollen tot we thuis waren.

Maar plannen en uitvoeren zijn 2 verschillende dingen. Het ging zo vlot dat we er vanaf het begin ingevlogen zijn en we gewoon de geplande 13km gewoon het tempo zijn blijven aanhouden.

Op sommige plekken was het gewoonweg gevaarlijk glad en was het oppassen bij iedere stap die gezet werd, andere stukken lagen er dan weer wondermooi bij, ongerepte sneeuw op mooie bospaadjes een loopje met wisselende gevoelens, "Hate some love some..."

Op het einde van de rit hebben we er nog eens een "RunningRonaldje" uitgeschud omm mooi op die 13km uit te komen door de deur gewoon straal voorbij te lopen en pas te stoppen toen de Garmin over de 13 km ging :-)

Start tijd14:53
Afstand13,0 km
Duur1:03:59
Snelheid04:53 min/km
map