woensdag 3 februari 2010

Genietten...

Na de intensieve interval training van gisteren stond er vandaag een extensieve duurloop van 15km op het training schema.

Het zonnetje dat overdag al eens door de wolken priemde had er alvast voor gezorgd dat we hoopvol uitkeken naar een droge en ijsvrije training vanavond. Nadat we thuis de noodzakelijke huishoudelijke taken hadden afgewerkt, anders geen eten konden we er dan op uit trekken voor een ontspanne loopje.

Eers werd er op de kaart nog snel een route uitgestippeld om toch maar ongeveer op een 15-tal kilometere uit te komen op het einde van de training en dan konden we vertrekken voor bijna anderhalf uur loop plezier.

De ipod op de kop, garmin aan de pols muts op en draven maar, kilometer na kilometer gleden voorbij, eerst gezellig langs de donkere waterkant van het kanaal om dan nadien over bijna verlaten wegen mijn weg te banen door de duisternis.Het tempo strak volgens schema geniettend van het prachtige loopweer meer heeft een loper niet nodig om tevreden te zijn.


Start tijd19:35
Afstand15,8 km
Duur1:27:57
Snelheid05:24 min/km
map

2 opmerkingen:

Tiny zei

Zo te lezen gaan je trainingen je goed af. Vorm is goed.

wendy zei

Zo in het donker langs het kanaal, dat moet wel iets hebben, maar zou het toch niet alleen durven! Mooi toerke en het was gisteren inderdaad schitterend loopweer, ik was enkel iets te vroeg vertrokken, bij mij was het nog glibberen.