donderdag 18 februari 2010

Een druk dagje

Vandaag moesten we voor het werk richting Amsterdam trekken, gezien de reputatie van Nederland op het vlak van de files zat er niks anders op om halverwegen de nacht te vertrekken om toch maar te proberen de files voor te zijn.

Dit wou natuurlijk zeggen dat de wekker al om 5h stond te rammelen naast het bed, tijd om op te staan en snel wat te eten en de nodige cafeïne tot me te nemen om de oogjes open te krijgen. Rond kwart voor zes zaten we dan in de wagen richting Amsterdam om dan daar onverwacht vroeg aan te komen, de kantoren waren zelfs nog niet open. Eerst dan maar een korte wandeling gemaakt om de kop toch nog wat meer op te frissen.

Na een dagje hard werken konen we dan weer huiswaarts keren, hopelijk ook dit keer niet te veel files zodat we alsnog samen met de club zouden kunnen gaan trainen, en wonder boven wonder we waren inderdaad nog op tijd thuis om te kunnen gaan trainen, het was wel krap maar we waren nog net op tid om aan te sluiten bij de groep.

Als training stond er van daag een snel extensief duurloopke van 10 km op het programma aan een tempo van 5:15 min/km. Met een 10 tal clubgenoten trokken we er op uut voor een drietal toerkes op de Heidehuizen 3-4-3 km om mooi aan onze 10km te komen. Het tempo werd ook vlot verteerd.

Nu zitten we wat vermoeid in de zetel van de trip op en neer naar Amsterdam, bijna tijd om het bed op te zoeken.

Start tijd18:32
Afstand12,5 km
Duur1:12:43
Snelheid05:35 min/km
map

1 opmerking:

stefke zei

Zondag morgen moet je niet om 5 uur opstaan maar we vertrekken wel om 7 uur bij mario thuis.Tot zondag