dinsdag 9 februari 2010

Training 9/02/2010

Vandaag stond er normaal gezien lactaat testen op het programma voor een deel van de clubgenoten, ik zelf zou normaal gezien fungeren als haas voor een van hen zodat ze zich volledig zou kunnen concentreren op het lopen. Het weer heeft echter rout in de planning gegooid en de lactaat testen werden dan door de docter vandaag afgebeld omwille van de sneeuw in Brussel en de te lage temperatuur voor de apparatuur. De testen zijn dan ook verschoven naar een latere datum.

De trainer had alvast het schema omgegooid en een stevige interval training geprogrameerd, niet te stevig en rustig opbouwend waren zijn woorden. Amai kroket dat belooft nog 10 keer 500 in 2min was het verdict voor ons trainings niveau.

Na de nodige opwarmings oefeningen en inloop rondjes trokken we het tempo de hoogte in voor de versnellingen, de eerste wat moeizaam het tempo zoekend maar naar verloop ging het alsmaar beter en voor we er benul in hadden was het alweer tijd om te stoppen en nog wat rustig uit te bollen met wat uitloop rondjes.


Start tijd18:31
Afstand12,9 km
Duur1:27:19
Snelheid06:15 min/km
map

Geen opmerkingen: