zondag 21 februari 2010

Ochtend loopje

Vanochtend stond er nog eens een duurloopke op het programma samen met de bloggers Mario, Wendy en Stefke. Zoals we van deze bende gewoon zijn stonden we al om 7h paraat bij Mario thuis om te vertrekken voor ons loopje.

We vertrokken richting Prinsenpark, het wordt inmiddels al een pak vroeger licht zodat we dit keer door de bossen konden vertrekken . Hier werden we dan ook gelijk verwittigd door de eerste ijsplekken, er zouden nog gevaarlijke stukken komen vandaag en hier en daar was het soms echt wel veraderlijk glad, zonder waarschuwing schoven de voetjes gewoon weg.

Eens we het bos uitkwamen ging het dan langs het kannaal richting Donk om dan hier langs de Miramar richting Sluis te lopen. Daar doken we dan alweer de kanaaldijk op om dan door de bossen richting Galbergen en Mol centrum te lopen. Na een dikke 20km en een kleine 2h lopen stonden we dan alweer voor Mario zijn voordeur.

Het was weer een gezelllig tetter loopke vandaag, we hebben inmiddels ook al genoten van een goede warme douche. Straks nog spagetti eten van de LRV en met de kids naar de volleybal en dan is het weekend alweer bijna achter de rug.


Start tijd7:00
Afstand20,6 km
Duur1:54:43
Snelheid05:33 min/km
map

3 opmerkingen:

Tiny zei

Moet wel gaaf zijn om met zo'n kwartet te lopen

Wendy zei

Mooi trainingsweekje zeg!! Het was zondag een mooi toerke hé, heb weer inspiratie genoeg voor mijn komende loopjes!

Koen zei

Mooi kilometertotalen en tijden zeg! train je nog voor iets speciaals?