woensdag 23 december 2009

Vandaag 500m...... gezwommen


Gisteren stond er wel een groeps training op het programmamaar de trainer was wel genoodzaakt om het schema drastisch aan te passen gezien de sneeuwval van de laatste week. De piste was namelijk niet geruimd, en de weg was te gevaarlijk om de geplande versnellingen af te werken.

Dan maar richting Alma om er een duurloopke van te maken. De weg was daar echter ook niet echt vrij en dan trokken we maar richting ringweg waar het fietspad wel mooi sneeuwvrij was gemaakt.

Op het einde van de training stonden er dan toch nog een 12-tal kilometers op de teller.

Na de training ging het dan weer richting werk om nog een upgraadje te doen van een applicatie. Dit had dan als resultaat dat de bedstonde pas was aangebroken rond de klok van 1h30. (Vanochtend toch maar de klok een uurtje later laten rammelen, 7h om toch iets of wat slaap te hebben)

Vandaag toch maar wijselijk besloten om eens een loop training over te slaan. De onmiddelijke omgeving leent zich momenteel niet voor een stevig loopje. Ijsplekken en aangevrozen sneeuw gecombineerd met duisternis, en de toeslaande vermoeidheid na een late nacht, een levensgevaarlijke combinatie om er alleen op uit te trekken.

Als compensatie ben ik dan vandaag dan wel met de dochters richting zwembad getrokken om wat baantjes te gaan trekken. Niet dat we sierlijk door het water klieven, maar gewoon wat sportief bezig zijn om toch maar wat te doen tijdens deze dagen.

Gelukkig was het vandaag de laatste werkdag van 2009 zodat we morgen ochtend alvast een mooi toerke kunnen gaan maken voor we ons gaan vol propen met eten.

Start tijd
18:33
Afstand
12,6 km
Duur
1:11:23
Snelheid
05:16 min/km
map

2 opmerkingen:

Tiny zei

Maak er een paar mooie dagen van. Alle goeds gewenst.

RunningRonald zei

niet te veel eten he?:)
hele fijne dagen Roadrunner!