vrijdag 25 december 2009

Avatar

Vandaag, officieel de eerste witte kerst sinds '86, trokken we er niet al te vroeg op uit in een druilerige regen. Een niet gepland tochtje om het overvloedige etn van gisteren toch maar wat weg te werken.

De regen gecombineerd met de smeltende sneeuw had de weg wel herschapen in een grote natte bedoeling. Ook de plaatsen waar de aangereden sneeuw nog lag waren gevaarlijk glag, maar door goed te kijken konden we toch wel de meeste plassen vermeiden en waren we toch niet al te nat. Op de gladde plaatsen ging er dan de rem op om zeer traag verder te gaan om ongevallen te vermeiden.

Na bijna een uurtje ploeteren door de sneeuw en plassen waren we dan thuis. Hier dan maar snel de warme douche opgezocht om terug wat op te warmen.

Start tijd
10:51
Afstand
10,4 km
Duur
0:58:35
Snelheid
05:27 min/km
map


In de namiddag stond er een film namiddag op het programma samen met de kids. We trokken met zijn viertjes richting Hasselt om Avitar te gaan bekijken in 3D. de nieuwste film van James Cameron. Het verhaal is er een van 13 in een dozein maar de technische snufjes en het 3D gevoel van deze film maken hem alvast een aanrader om te gaan bekijken, de 3D versie dan toch. Echt het gevoel dat dit de toekomst gaat zijn van de film.

Geen opmerkingen: