zaterdag 5 december 2009

Training 5/12/2009

Vandaag stond er normaal gezien een korte wedstrijd op het programma, echter door werkverplichtingen was ik genoodzaakt om hieraan te verzaken. Niet getreurd er was immers ruim tijd voorhande in de ochtend om een vrije training af te werken. Niks geen schema, gewoon lopen zonder plan.

Het weer zat vandaag wel niet echt mee, veel wind en regen een echte gure herfstdag. Dik ingepakt vertrokken we dan maar vol goede moed om een zwerftochtje te maken door Balen, niet echt met een route in het hoofd. De enige vereiste was dat ik langs de sporthal zou passeren om een glimp op te vangen van de volleyballende dochters.

Tempo, traag vertrekken en gaandeweg versnellen, ongeveer een kilometer voor de sporthal effe doortrekken om dan nadien na het kijken rustig naar huis te rollen. Het zou een gevarieerde loop worden die me na een zevental kilometer netjes liet passeren aan de sporthal waarna het nog een drietal kilometer toto thuis zou zijn

Van deze laatste kilometers geen garmin data, vergeten volledig op te laden :-(.... De snelheid in het eerste stuk varieerde van 5:30 tot 4:15 op de laatste kilometer. Een mooi toerke om zeker nog eens te herhalen.
Start tijd10:09
Afstand11,6 km
Duur0:52:56
Snelheid03:27 min/km
map

1 opmerking:

Wendy zei

Jammer dat je er niet bij kon zijn!! Tot de volgende gelegenheid hé!
Grt