woensdag 30 december 2009

Rondje Keiheuvel

Gezien het miezerige weer werd het vertrek als maar opgeschoven vandaag in de hoop dat het uiteindelijk toch wat zou beteren. Helaas bleef het de ganse dag miezeren en moesten we er op den duur toch maar door trekken voor de laatste lange training van het jaar.

Op het trainingschema stond voor vandaag een extensief duurloopke ingepland van een 15 tal kilometer. Om toch maar weer niet de volledige training op het tarmack te moeten afwerken trok ik vandaag richting Keiheuvel om via de Most door de bossen richting kanaaldijk te trekken.

Hier werd het dan ploeteren over de onverharde kanaaldijk richting Nistar, hier en daar een plas op het pad die we af en toe elegant ontweken. Hier ging het dan terug richting Keiheuvel om dan daar te ontdekken dat er rond het vliegveld een nieuwe wandel route wordt aangelegd, tijd dus om er alvast eens een proefloopje te doen.

Door de natte mulle zand was her er wel zwaar meer het ziet er naar uit dat dit pracht stukje natuur binnekort wel wat meer bezocht gaat worden voor een stevige training.

Hierna nog wat asvalt opgezocht om de resterende kilometers af te haspelen.

Start tijd15:22
Afstand15,4 km
Duur1:28:55
Snelheid05:43 min/km
map

2 opmerkingen:

Tiny zei

Een heel mooie afsluiting van een prachtig loopjaar!

Wendy zei

Ik had geluk, ben s'morgens gaan lopen en heb eigenlijk geen regen gehad, het was gisteren wel echt weer om in uw bed te blijven liggen hé, maar je bent toch alweer gaan trainen, de resultaten zullen niet uitblijven met zoveel trainingsijver!