vrijdag 18 december 2009

Training 18/12/2009

Vanochtend werden we wakker in een mooi sneeuwlandschap, voor ons gisteren klaargelegd om vandaag een mooi toerke in gaan te lopen.

Na het ontbijt werden dan ook de loopschoentjes omgebonden om aan ons loop/schaats tochtje te beginnen. Zonder een blik te werpen op het schema, we hadden nog wat trainingen in te halen, vertrokken we rond een uur of tien voor een rustig ongepland, niet uitgestippeld toerke.

Eerst richting Mol om daar te gaan genieten van de besneeuwde oevers van de nete, om dan de gladde wegen te gaan opzoeken van Gompel, hier was het vooral opletten geblazen voor de stukken aangereden ijs op de wegen om toch maar niet kennis te maken met moeder aarde.

Hierna ging het een stukje langs het kanaal om dan via de Gompeldijk terug richting Balen te trekken. Na een tiental kilometers was de zin om er nog een hoekske aan te breien echter groter dan de zin om richting huis te trekken en doken we dan nog voor een kort stukske de bossen in om uiteindelijk na een tien mijl (iets over de 16km dus) terug thuis te komen van dit gezellig loopje.

De sneeuw maakt er toch wel iets bijzonder van, van wat een doordeweeks trainingsloopje moest worden...

Start tijd
9:52
Afstand
16,1 km
Duur
1:26:42
Snelheid
05:17 min/km
map

1 opmerking:

Wendy zei

Mooi toerke!! Hier in Gompel was het inderdaad meer schaatsen dan lopen, maar ja, dat heeft ook zijn charmes zeker?