zaterdag 10 oktober 2009

nog 7 dagen en 14h

De laatste lange versnellingen zijn afgewerkt, de 3x5km aan marathon tempo die er vandaag op het programma stonden zijn alweer verteerd. Weer een training dichter bij het hoofddoel van dit jaar.

Het was ook dit keer weer een zware training die voor het nodige zweet heeft gezorgd. Ook vandaag probeerde we om het tempo op 4:45 min/km te krijgen maar ook dit keer weer iets te snel aan 4:40 min/km maar hier werd niet over gemopperd.

Na ettelijke toerkes te hebben rondgedraaf in het park was het dan na een kleine 2h trainen tijd voor een snelle versnapering. Rudy had namelijk de overschot van de broodjes meegebracht van zijn promotie feestje en deze werden dan ook met smaak naar binnen geslagen door de club leden.

Hierna was het tijd om huiswaarts te trekken voor een verfrissend douchke en de nodige rust. Normaal gezien was het ook voorzien dat ik vandaag de late moest gaan draaien maar gezien alles vlot verloopt met de uitrol werd ik dan over de middag gebeld met de melding dat het niet nodig was om af te komen en kon ik dus rustig in de zetel blijven liggen.


Start tijd10:04
Afstand20,3 km
Duur1:55:38
Snelheid05:35 min/km
map

1 opmerking:

Tiny zei

Je voorbereiding loopt als een trein Wim!