zondag 4 oktober 2009

34km duurloopke

Vanochtend stond er een laatste trage lange duurloop geprogrameerd, de langste klepper van 34km tegen een tempo van 6min/km.

Door omstandigeheden moest ik echter alleen op pad vandaag, werk en het mosselfeest op de school van de kinderen wierpen de planning wat in de war en hierdoor moest ik dus een uurtje vroeger op pad dan de rest van de bende.

Met de iphone op de kop en een route in de kopvertrok ik rond kwart na acht voor mijn laatste duurloop voor de marathon. Eerst richting vossenpad waar we de volle afstand van 25km kozen. Dit pad leidt via de Heidenhuizen en Bel richting Meerhout en de bossen van Hulsen.

Het grootste gedeelte ging over bospaadjes en door de bossen met hier en daar eens een stukje asvalt. Toen we hellemaal rond waren en we dus de eerste 25km achter de kiezen hadden Ging het verder de bossen in wat dichter bij huis.

Op het einde nog een stukje kanaaldijk om aan de vereiste kilometerkes te komen, om dan moe thuis de deur terug open te trekken na een zwerftochtje van om en bij de drie uur en twintig minuten.


Start tijd8:16
Afstand33,8 km
Duur3:19:31
Snelheid05:52 min/km
map

1 opmerking:

Wendy zei

Zalig!! Kijk al enorm uit naar de volgende marathonvoorbereiding! Die mosseltjes zullen wel gesmaakt hebben!