zondag 16 maart 2008

Vettig loopje

Dat kon er wel van gezegd worden vandaag. Het parkoer lag er bij momenten wel zeer vettig bij na de lading regen die vannacht blijkbaar was over getrokken.

Ook stond er vandaag, ironisch gezien, dan nog eens een vetloop op het programma, 25km tegen 6:20/km goed voor een 2h30 minuten lopen.

Gelukkig hadden we het weer dan toch wat mee, 's morgens viel het nog met bakken naar beneden maar zo rond 9h00 was het gedaan om dan rond 11h30 terug lichtjes te beginnen regenen.

Toch weer wel niet te onderschatten zo'n vetloop niet omwille van het tempo of de afstaand maar het feit dat je 's ochtends niet eet maakt het na een km of 20 toch wel moeilijk. Uiteindelijk dan toch zonder kleerscheuren terug aangekomen aan het vertrekpunt.

Snel terug naar huis om te douche om dan als de gesmeerde bliksem te gaan spaghetti eten op de boefdag van de chiro. Lag het aan de vetloop of waren de porties wat klein maar de kom was in een wip leeg.

's Nammiddags op de zetel beland om naar Parijs Nice te kijken maar ik ben dan uiteindelijk samen met de jongste dochter gewoon op de zetel in't slaap gesukkeld.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Moedig, zo een vetloop doen op zo een lange afstand. Langer dan 15km durf ik niet, dan krijg ik gegarandeerd een hongerklop. Knappe training!

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

Ja man ! vettig goed ! zo 25km zonder je klop te krijgen ;-) ik doe het zaterdag maaaaaaaaaar tzal zo flink niet zijn als van u zenne ;-)