zondag 2 maart 2008

De eerste vetloop van dit jaar

Vandaag stond er voor de eerste keer dit jaar een vetloop op het programma. Dit wil dus zeggen 's morgens niet eten en voor de kindjes en het vrouwtje pistolets en croissantkes gaan halen en zelf maar snel een tas koffie binnenspelen.

Zo rond een uur of 9 stonden we paraat aan de sporthal om, op aanraden van de trainer, een 19km te gaan afhaspelen in plaats van de geplande 22km.

De eerste helft van het traject, richting Prinsenpark, was voorzien tegen 6:20/km na een klein rondje van 3km ,in het Prinsenpark zelf, werd de weg terug afgelegd tegen 6/km.

Na een kleine 2 uur stonden we dan terug aan de sporthal en zonder al te veel problemen of overdreven hongergevoel . Om maar te zeggen dat we de vetloop goed zijn doorgekomen.

Met deze vetloop komt het totaal aantal km deze week op 84,5. Volgende week wordt het een iets rustigere week met een 60 tal km en lactaat testen met Dr. Jan Olbrecht op het programa en de halve marathon van Drunen.

Voor de rest van de dag hebben we gewoon gezellig met de beentjes omhoog in de zetel naar de koers zitten kijken en hebben we dus niet al te veel meer uitgericht.

De gegevens van de vetloop kunnen ook vandaag weer worden bekeken op Motionbased.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Een mooie trainingsloop, Wim. Zo in alle vroegte. Bij jullie geen last gehad van de wind?

Anoniem zei

Alweer een mooie training achter de rug zie ik.