donderdag 20 maart 2008

Rosswald here we come

Net de training van vandaag afgewerkt, een 16 km tegen 5:45/km in de striemende regen, met inlopen en uitlopen goed voor 19,5km tegen de elementen van de natuur vechten.

Nu snel het bed opzoekken wan vanacht zo rond een uur of 3 vertrekken we voor een weekje naar Rosswald in Zwitserland. Een week genietten boven op een berg met geen verkeer. Er is geen betere manier om te ontstressen van de laatste hectische weken.

Vandaag hebben we ook het goede nieuws vernomen dat de interne sollicitatie positief is beoordeeld en dat ik vanaf 1 april, en dit is geen grap, promoveer naar project manager. Alweer een nieuwe uitdaging die we tot een goed einde gaan proberen te brengen en goed nieuws om je vacantie met te beginnen.

Het nadeel van boven op een berg te zitten is dat het lopen waarschijnlijk op een lager pitje komt te staan en dat de blog, wegens geen Internet, voor een tijdje stil zal liggen. Ik heb alvast de live stream van Rosswald als foto staan en je kan me een van de dagen waarschijnlijk wel van de berg zien aftotteren. Ook de dagelijkse bezoekjes van de andere blogs zullen wat stil liggen maar dat haal ik nadien wel in.

Iedereen alvast een prettige paasvakantie en veel loopplezier toegewenst de volgende week. en je kan een uitgebreid verslag verwachten, met wat foto's, binnen een goede week.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Een heerlijke vakantie toegewenst!!

Anoniem zei

te laat om je nog een fijne vakantie te wensen, maar hoop dat je het daar goed hebt!