donderdag 17 april 2008

We zijn er klaar voor

Nog een paar dagen en dan is het zover, een groot deel van de marathon lopers van VABCO Mol staan dan aan de start van de marathon in Antwerpen. Weddenschappen worden afgesloten, droomtijden vooropgesteld, faalangst komt boven, er word gevloekt op opkomende blessures in een woord we zijn er allemaal klaar voor.

De voorbereiding zit er zo goed als op. Nog een laatste krachtinspanning vandaag 6km in en uitlopen en 2km aan marathon tempo goed voor 8km. Na een 50 tal minuten was de tendens dan ook "Was dit alles vandaag?". Het was nog eens een ultra korte training, vergeleken met de voorbije weken. Nu zaterdag de Start to runners nog begeleiden bij hun 5km proef en dan zit het er op. Er kan niet meer worden bijgestuurd we zullen het moeten doen met de vorm en capaciteiten die we de afgelopen maanden hebben opgebouwd en ik weet zeker er zullen er hier en daar bij zitten die zullen vlammen.

Voor mezelf word het een 10mijl om van te genietten geen dwang voor een pr alleen maar zorgen dat Ilse heel de finish haalt om dan de doelstellingen voor het najaar te evalueren en me mentaal al te beginnen voorbereiden voor Berlijn. Ik heb nu al de kriebels als ik er aan denk... maar eerst nog de 20km van Brussel waar we weer gaan voor een PR.

1 opmerking:

Gunther Selena Cujo Dorit zei

Veel succes zondag !!! En wie weet lopen we elkaar wel tegen het lijf. Selena volgt de 'rode ballonekes'...