zaterdag 5 april 2008

Verzopen

Vandaag alweer een vrij pittige weerstands training in het Prinsenpark op het programma.

Eerst een toertje van 3km inlopen en dan 4 keer 3km tegen 5/km met 5 min rust tussenin om dan te eindigen met een toertje van 3km uitlopen.

Tijdens de langer versnellingen was het bij momenten goed doorbijten het is eraan te voelen dat we een dikke week hebben stilgezeten, maar dit zal wel weer vlug in orde komen.

Na de versnellingen, we waren nog droog, begonnen we dan aan on welverdiende toertje uitlopen. We waren nog maar goed weg of boven werd besloten van de hemelsluizen nog een vol open te zetten en in een mum van tijd stonden de bospaden vol met plassen en waren we nat tot op het vel.

Op het einde zijn we dan noodgedwongen maar snel in de wagen gesprongen om wat op te drogen en ons thuis lekker languit in het bad te leggen om wat op te drogen.

Morgen staat onze tweejaarlijkse bedevaarts tocht naar scherpenheuvel op het programma. Laten we hopen dat we er geen heroïsche tocht van moeten maken door de winterse buien...

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Knappe training!

Veel plezier morgen

en
aub...brand daar ook even een kaarsje voor InVormTinneke :-)

Anoniem zei

Je was niet de enige die gisteren nat werd. Troost? Niks!!

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

Naar het schijnt ...wordt je er alleen maar sterker van !! ewel tis te hopen !! we hebben nog niet veel met droog weer gelopen