donderdag 5 november 2009

Druk, druk, druk....

Het is alweer een tijdje geleden dat er nog eens een updatje verscheen. Op dinsdag werd er eerste een dagje hard gewerkt, snel naar huis om te koken en te eten, om dan een uurtje later alweer te vertrekken voor de training.

Op het schema stonden wat pittige versnellingen ingepland. Eerst 10 x100 aan 23 sec gevolgd door 10 x 200 aan het zelfde tempo. Dit allemaal ter voorbereiding van de kortere en snellere wedstrijden die de volgende weken zullen volgen.

Na de training was er nog snel wat tijd om wat bij te kletsen met de clubgenoten.

Rond 21h00 ging het dan alweer richting Brasschaat om wat te gaan werken, er was namelijk een upgrade gepland en dit mocht pas rond de klok van 22h00 worden gestart.

Na wat strubelingen konden we dan weer richting huis en was het inmiddels al 1h00 voor we thuis waren. De dag nadien ging de wekker alweer om 7h00 om alweer wat te gaan werken.

's Avonds stond er nog een training op de planning maar de blaveturen vielen al dicht toen ik na het eten in de zetel zat, wijselijk werd er dan maar besloten om een baaldagje te nemen.

Start tijd18:31
Afstand9,7 km
Duur1:12:17
Snelheid06:53 min/km
map

Vandaag stond er dan een pittig duurloopke op het programma, 9km aan een pittig tempo van 5:15 min/km.. Gevolgd door wat korte versnellingen van 10x100 in 23 sec.

Door de duisternis van de laatste weken worden deze trainingen traditioneel afgewerkt op de openbare weg, op den toer rond den Alma zoals hij binnen de club bekend is. We zullen hier de volgende maaden nog ettelijke kilometers afmalen en nog litters zweet laten tijdens de trainingen op donderdag. Er zijn namelijk weinig uitwijk mogelijkheden in de buurt doe degelijk verlicht zijn.

Zaterdag staat er dan een wedstrijd van de club op het programma waar ik ga proberen om mijn PR op de 5km wat aan te scherpen. Hier zullen ook een aantal andere bloggers, zoals Geert, Mario en Stefke aan de start staan. We zullen er zeker een gezellige boel van maken.

Start tijd18:30
Afstand13,6 km
Duur1:25:41
Snelheid06:04 min/km
map

4 opmerkingen:

Tiny zei

Je rondjes op de baan kleurt die ook mooi blauw!

Patrick Aerts zei

Je gaat er flink tegenaan Geert

Wendy zei

En ik kom supporteren!!! Veel succes morgen!!

www.giventofly.nl zei

Je bent waarschijnlijk nu aan het lopen, hoop dat je een mooi PR op de klokken zet!!!