dinsdag 17 november 2009

Blik vooruit

Dinsdag, dus weer tijd om een stevige intervaltraining af te werken. Niet zo zeer de afstand 10x300m maar het hoge tempo maakt deze trainingen wel echt zeer intensief. Net onder je 5 km tempo in mijn geval 23sec per 100 m ofwel 3:50 min/km.

Dit puur om in het tussen seizoen de snelheid en weerstand, die we toch wat moeten inboeten tijdens de marathon trainingen weer terug op peil te brengen. Dit in de hoop de tijden op de kortere afstanden weer wat te kunnen aanscherpen.

Planning voor volgend jaar is nog wat mistig, 1 marathon staat zeker op de agenda Eindhoven, voor de rest de 20km van Brussel en in het voorjaar waarschijnlijk een poging om de tijd op de halve weer wat aan te scherpen. Ook op 4 juli meer dan waarschijnlijk deelname aan de aflossings marathon die in mijn gemeente wordt gelopen ter ere van een clubgenoot zijn 100ste marathon, misschien zelfs de marathon maar dan zeker geen aanval op mijn PR maar rustig zonder al te veel problemen uitlopen. Hierover is nog geen beslissing genomen.

Voor de rest hier en daar nog een poging om in de kortere wedstrijden de pr's wat aan te scherpen.

Start tijd18:40
Afstand7,3 km
Duur0:52:47
Snelheid06:16 min/km
map

1 opmerking:

Wendy zei

Die marathon in Balen gaat dus zeker door? Heb er al veel van gehoord maar nog niets concreets gezien!