zaterdag 28 november 2009

Door de wind, door de regen....

Toen we vanochten uit ons bed kropen had het weer niet veel goeds op het programma staan voor de training van vandaag. De regen viel met bakken uit de lucht en er stond een stevig windje.

Na het obligatoire onbijt, een croissantje en toast met stroop, kon er richting Retie worden getrokken om in het Prinsenpark onze sportieve lusten te gaan bot vieren. Op het programma van vandaag stond een extensieve duurloop van een 15km aan een tempo van 5:30 min/km.

Daar aangekomen werd er snel beschutting gezocht voor de regen, om tien uur werd er dan snel verzameld en de laatste meededelingen gedaan en konden we vertrekken voor 5 toerkes door het park.

Tussen de bomen hadden we niet al te veel last van de regen en wind maar de stukken waar we niet beschut lieppen waren echt wel guur te noemen. Het laveren tussen de vele plassen leverde alvast hier en daar een prachtige hinde sprong op maar spijtig genoeg konden we de voetjes niet geheel droog houden.

De schoentjes staan inmiddels gevuld met krantenpapier op een warm plekje te drogen zodat ze morgen weer in top vorm zijn om alweer door de bossen te gaan crossen. Dit keer op een jogging ten voordele van "Kom op tegen kanker" op de Keiheuvel in Balen.

Start tijd
10:02
Afstand
14,9 km
Duur
1:20:17
Snelheid
05:24 min/km
map

Geen opmerkingen: