vrijdag 12 juni 2009

Rapper dan Rap, allee voor sommige toch...

Vanavond hebben we ons beste beentje nog eens voorgezet op de rapper dan rap jogging in Laakdal Vorst. Een goed georganiseerde gezellige jogging waar er mooie tombela prijzen te verdienen zijn.

Rond een uur of half zeven zijn we er aangekomen om al snel een parkeer plaatsje te vinden vlak bij de start. Snel inschrijven, 3 euro voor Val leden dus echt wel zeer democratisch,

Hierna konden we de spiertjes nog wat loswerken door een kort toerke in te lopen waarna we stillekes aan richting start trokken.

Om 19h30 stonden we dus allemaal te trappelen om te vertrekken en klonk dan ook het startschot waarna de ganse bande zich op gang trok. In de start was er dan ook nog iemand die het nodig vond om zoals de paus de grond tekussen al weet ik niet of hij dit allemaal zo gepland had.

De eerste kilometers werden vrijvlot verteerd tegen een tempo van om en bij de 4:05/km 4:10/km. Na een eerste ronde van een 4km kwamen we dan door op ongeveer 16min26.

De benen begonnen echter gaan tegen te spartelen en ik moest dan ook met lede ogen toezien hoe mijn mede companen van me wegliepen. Tempos tussen 4:30/km en 4:40/km waren geen uitzondering in het tweede gedeelte van de wedstrijd. Het vet was van de soep, de bene hadden geen kracht meer....

Na een moeizame 2de ronden werd er afgeklokt op 34:58 niet echt waar we op gehoopt hadden maar ja het kan niet iedere keer even goed gaan en we kunnen maar hopen dat we volgende keer beter doen.

Nadien was er nog tijd voor een natje en een droogje. Anita van de club was namelijk 3de vrouw en had een taart gewonnen die werd dan ook in record tempo soldaat gemaakt.

Al bij al nog een prettige dag gehad en volgende keer doen we gewoon beter.

Start tijd7:32 PM
Afstand8.1 km
Duur0:34:58
Snelheid04:17 min/km
map

1 opmerking:

Wendy zei

Toch weer goed doorgegaan hé, dat kan smaken na zo'n strijd een goei vlaaike!
Grt