zaterdag 6 juni 2009

Lopen in Balen

Hert was vandaag nog eens tijd om een wedsrtijdje te lopen in Balen, op nog geen 3km van me thuis werd er namelijk een jogging georganiseerd dus konden we niet op het appel ontbreken.

Ik zelf had me ingeschreven voor de 10km en Ilse ging vandaag de 5km lopen. Daar de wedstrijd op het programma stond als een training loop moest er vandaag niet echt worden doorgelopen en werd er dan ook voor een iets rustiger tempo geopteerd van 5:00 min/km.

Beide dochters waren ook mee en hebben de eerste toer dan ook met hun fiets meegevolgd, allee de eerste paar honder meter, toen gingen ze ons voorbij. De 2de keer dat ze op ons moeten wachten was de commentaar al van "kan da nie wa rapper da's nu al de 2de keer da we moeten wachten....". Van uw eigen familie moet ge het hebben

Na de jogging nog wat gedronken met de clubgenoten, wat prijzen in de wacht gesleept op de tombela om dan rustig huiswaarts te keren.

Morgen mogen we dan gezellig gaan voorzitter spelen in het stembureau..... het wordt weer een lange dag.
Start tijd3:02 PM
Afstand9.9 km
Duur0:48:55
Snelheid04:57 min/km
map

2 opmerkingen:

Tiny zei

Vandaag te lopen dat zit er dus niet in. Maak er niet een al te langdradige zit van!

Wendy zei

Wij hadden gisteren schoolfeest, anders had ik zeker ook in Balen komen lopen. Hopelijk duurt het vandaag niet te lang, laat het smoske smaken hé!