donderdag 23 juli 2009

Training 7/23/2009

De dag begon niet goed vandaag, het water viel her met bakken uit de lucht en het zag er niet naar uit dat dit snel ging veranderen. Zo rond de middag ecter begon het dan toch wat gaan op te klaren en om 17u kwam de zon er zelfs door (tijd voor de kinderen om in het zwembad te springen dat hier op de gazon staat).

Toen het tijd was om naar de training te vertrekken betrok het echter weer en vielen er weer wat druppels uit de lucht. Toen we vertrokken klaarde het echter weer op en we hebben het voor de rest van ons tochtje tog nog kunnen droog houden.

Op het programma voor vandaag het eerste langere extensieve duurloopje in de voorbereiding naar de marathon, 16km aan een tempo van 5:45 in de bossen van de Bleken. Ook hier weer veel last van de dazerikken...

Na een dik uur en een half stonden we weer moe en voldaan aan de sporthal, de kop van de marathon trainingen is er weeral af en het aftellen kan beginnen.
Start tijd6:32 PM
Afstand15.6 km
Duur1:31:00
Snelheid05:49 min/km
map

3 opmerkingen:

Tiny zei

Eens wat nat worden is niet zo verkeerd. Douchen, droge kleren en alles is weer vergeten.

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

Zalig! ook al ben je kletsnat :-) en daarbij we zijn echte flandriens toch ??

Wendy zei

Het was hier donderdag inderdaad vrij nat, en ik moest juist boodschappen doen met de drie klein mannen, kletsnat was ik!