donderdag 2 juli 2009

Laatste training voor de vakantie.

Vandaag de laatste training voor we op een welverdiende vakantie beginnen.

Op het programma voor vanavone een extensieve duurloop in een tropische hitte, vandaag is de temperatuur hier tot een ongeloofelijke 36 graden gestegen, so ongeveer mijn smeltpunt vermoed ik.

Om 18h30 stonden we klaar om er aan te beginnen. Eerst een 1,5 km warmlopen om dan geleidelijk aan het tempo per 2km op te drijven.

De eerste kilometers moesten we tegen 6:00 afleggen om dan iedere keer met 15 sec. te versnellen om dn uit te komen op 5:15 voor de laatste 2km.

De tocht ging richting "de bleken" de bossen in om wat afkoeling te zoeken, het enige nadeel was de overvloed aan "Detse" of te wel in het fantsoenlijk nederlands "paardenvliegen" die in overvloed op de zweetlucht afkwamen en daardoor in een planitaire baan rond mijne kop aan het zwermen waren.

Na de inspanning was het dan tijd voor de ontspanning en hiervoor kwamen we dan terecht op het terras van de cafetaria van het openlucht zwembad van Mol. Hier konden we dan genietten van de nodige drank.

Bij deze zijn we dan nu ook officieel aan het meedoen met de Webloggers Summer Challenge V2.0. Hierbij nodig ik dan ook iedere blogger uit om bij de organisator "The Runningman" eens een kijkje te gaan nemen en de uitdaging aan te gaan.


Start tijd6:33 PM
Afstand11.9 km
Duur1:11:29
Snelheid05:59 min/km
map

3 opmerkingen:

geert zei

vakantie? Net nu je aangepast bent aan evenaarstemperaturen??
Goed verlof!

Wendy zei

Het was gisteren inderdaad gloeiende heet, heb verkoeling gezocht door telkens onder van die tuinsproeiers te lopen, dat deed deugd!! Prettige vakantie!

Aad zei

Hi Wim,
Las bij RR dat jij je Garmin gegevens via omweg post bij Nike+.
Ben benieuiwd hoe je dat doet