dinsdag 28 april 2009

Lange versnellingen

Vandaag stond er nog eens een stevige interval training op het programma voor Marc en Annita die trainen voor de marathon in Luxemburg. Aangezien de rest van de mensen ofwel geen lange wedstrijd in het vooruitzicht hebben of net de marathon achter de rug hebben loop ik de volgende trainingen gewoon met hen mee.


De training voor vandaag zag er als volgt uit 3km inlopen 5x1km afwisselend tegen 4:30/km en 4:20/km om dan nadien nog een 3km uit te lopen.


De eerste km was zeer zwaar mar nadien ging het beter en beter en de vooropgestelde tempo's werden binnen een redelijke marge juist gelopen.


Na de training nog wat gezellig zitten bij te praten met de mensen die dit weekend de 10 miles/marathon hebben gelopen om dan met de fiets richting huis te keren.


Gisteren hebben we ook een ganse dag verspeeld om binnen te geraken in de ballot voor de marathon van London in 2010. Om 23h00 is het dan eidelijk gelukt en in october weten we dan of we er bij zijn. Fingers crossed....

Start tijd6:34 PM
Afstand10.9 km
Duur1:17:15
Snelheid07:06 min/km
map

2 opmerkingen:

Tiny zei

Ik hoop dat je geluk hebt met de loting vor Londen.

geert zei

als ik bekijk hoe dikwijls jullie al rond die piste gerend zijn denk ik dat daar al een serieuze erosie moet heersen ... ;-)