donderdag 30 april 2009

Tochtje naar de Bleken

Er is weer heel wat gebeurt vandaag, ene met ne serieuzen hoek af is in een menigte gereden in Nederland. Hier en daar een auto bedrijf dat op het randje van de afgrond staat te balanceren. De ballot voor de marathon van Londen is afgelopen, al na drie dagen. Geert heeft weer stof genoeg voor zijn telex. T'is presies dat ze het er voor doen...

Er is vandaag in de Kempen ook nog gelopen, wat hoogst waarschijnlijk niet het wereld nieuws gaat halen 'k zou al blij zijn met het parochie blad maar ook dat zit er niet in.

We zijn hiervoor aan de sporthal vertrokken voor een tochtje van een 12km richting "de bleken" in Mol. Dit zijn de bossen van "den atoom" die vroeger officieel niet toegankellijk waren voor het publiek maar waar er nu naar hartelust kan worden gewandeld en gelopen.

Na een dik uur waren we terug van een ontspannen tochtje en was het tijd om op het terras te genietten van een frisse donkere Tongerlo, een mooi begin van een lang weekend.

Morgen zijn we parraat voor een korte wedstrijd over 4.8km in Geel Holven waar we nog een goed gaan door vlammen, voor zover we mijn tempo vlammen kunnen noemen.

Start tijd6:32 PM
Afstand12.0 km
Duur1:07:28
Snelheid05:38 min/km
map

1 opmerking:

geert zei

ach, elke keer wanneer een politieker zijn bek opentrekt denk ik dat hij solliciteert om in m'n telex te komen ;-) De selectie wordt zwaarder met de week!
Gelukkig zijn er nog sterke atleten die de blogwereld voorzien in hun dagelijkse behoefte aan hardloopverhalen. Hartelijk dank hiervoor! ;-)