zaterdag 10 mei 2008

Omgekeerd...

Vandaag hebben we een omgekeerde triatlon gedaan. Vanochtend zijn we gestart met de looptraining, eerst 3km inlopen dan 8km tegen 5:45/km om dan af te sluiten met 1km uitlopen.

Zo rond een uur of 10 stonden we aan het Prinsenpark allemaal al te bakken in de zon om dan aan de training te beginnen. Het werd echt puffen, niet vanwege de afstand of tempo maar omwille van de al aardig opgelopen temperatuur.

Na afloop van de training waren we dan ook maar al te blij dat we konden drinken.

's Namiddags stond er dan een tripje naar de oma op het programma om daar te gaan ploeteren in het zwembad. Samen met de kindjes heb ik dan de fiets genomen om na een 7tal km alweer bezweet bij de Oma aan te komen.

Hierna konden we wel een frisse duik gebruiken en het duurde dan ook niet te lang voor we met zijn alle in het zwembad zaten. Om er voor de rest van de namiddag niet te veel meer uit te komen.

Nadien nog een gezellige barbecue om terug op krachten te komen om dan nog een kort tripje per fiets, met wat omweg, terug naar huis aan te vatten.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik zou zwemmen als allerlaatste doen. Dan weet ik zeker dat de vorige onderdelen gedaan heb. Zou zo maar kunnen verdrinken;-)

Anoniem zei

tof zwemmen lopen fietsen... maar best één ding goed doen zeker ... ik probeer de twee en momenteel is het wat moeilijk dus wordt het superveel zwemmen, 5,2 km in 2 dagen....

RunningRonald zei

slim om het zwemmen op het einde te doen! Goed gedaan!!