dinsdag 23 maart 2010

Groen licht

Vandaag eindelijk nog eens de loopschoentjes kunnen aanbinden voor een looptraining. Na het stilzitten van de voorbije dagen was het vandaag tijd om eens te testen wat de geleden schade aan het gestel is. Er werd vandaag gekozen voor een zeer rustige uitloop sessie van een negental kilometer aan een gesapig tempo. Kwestie van de geteisterde longen niet te veel op de proef te stellen.

Samen met een aantal metgezellen trokken we er op uit voor een zwerftochtje langs de Nete van Mol. Ook een kort bezoekje aan Gompel stond op het programma om dan via het kanaal door de bossen weer richting sporthal te trekken.

Na bijna een uur genietten was het alweer gedaan voor vandaag, een geslaagde test zonder al te veel problemen, nog een paar dagen rustig aan en dan kunnen we alweer gaan opbouwen voor het volgende doel.

Start tijd18:34
Afstand9,0 km
Duur0:56:05
Snelheid06:13 min/km
map

3 opmerkingen:

Kitty zei

Verstandig hoor om niet meteen weer voluit te gaan. Is de regel niet zoveel dagen koorts, zoveel dagen rust?

Wendy zei

Je bent terug vertrokken zi!

Anoniem zei

Dag Wim

't Is Jan van de Vuurmolenstraat.

Ik wil jou graag iets vragen. Zou jij met mij (of met ons) in de paasvakantie (of zo) het parcours van onze recreatieloop eens willen meelopen, zodat we van alle parcours zo'n mooi schema kunnen afdrukken?

Laat maar iets weten, op jcaeyers@hotmailcom