maandag 22 maart 2010

Er zit schot in de zaak...

Na bijna een week verplichte looprust omwille van een virale infectie van de luchtwegen begint er eindelijk wat licht te schijnen aan het eind van de tunnel. Het drukkende gevoel op de longen is grotendeels verdwenen en de vermoeidheid is ook zo goed als weg.

Morgen gaan we alvast de eerste looppasjes zetten na de rustperiode , een rustige training staat alvast geprogrammeerd om het gestel eens op de proef te stellen. Zeker nog niet te diep gaan zodat we zeker niet hervallen.

Gisteren zijn we dan ook richting Veldhoven getrokken om te supporteren voor de  lopers op de 1/2 marathon, spijtig genoeg behoorde we zelf niet tot het deelnemers veld.

Liesbeth en de andere lopers van Vabco die de halve marathon gingen lopen hadden binnen hun leeftijds categorie alle drie een podiumplaats kunnen veroveren. Ook op de kortere afstanden hadden we nog een aantal lopers die mooie tijden gelopen hadden. Helaas was ik binnen de club niet de enige zieken en waren er helaas ook een aantal mensen met een DNS achter hun naam....



2 opmerkingen:

Kitty zei

Jammer dat je Veldhoven moest missen, maar belangrijker is dat je je al weer beter voelt en dat je (rustig aan) weer kunt gaan trainen. Hoe cliché ook: er komen weer andere wedstrijden ;)) (noteer deze even, mocht ik een keer flink balen omdat ik een wedstrijd mis door ziekte kun je hem terugmikken ;))

RunningRonald zei

Fijn dat het al weer wat beter gaat en Veldhoven.. die doe je gewoon de volgende keer :)