woensdag 10 maart 2010

Dwalen door het park van Brasschaat

Vandaag was het een beetje puzzelen waneer we de voorziene training zouden kunnen afwerken, de 15km die op het programma stonden waren vandaag doortijdsgebrek niet in te plannen. Ik had namelijk maar een goed uur om de training van vandaag af te werken.

Direct na het werk troken we naar de kleedkamers in de kelders van het ziekenhuis om de loopkleding aan te schieten.Met de zonnebril op de neus trokken we dan het lentezonnetje in, de temperatuur was met een7 graden celcius bijna ideaal te noemen en het was dus echt genietten vandaag.

Vanuit het ziekkenhuis trokken we richting het park van Brasschaat om dit eens grondig te verkennen. Op het wilde weg trokken we op pad voor een zwerftochtje door dit prachtige bosrijke park. Een zeer mooie omgeving en een bijna ideaal loop gebied, auto vrij en onwezelijk kalm. Niet verwonderlijk dat ik hier en daar dan ook de weg kruiste van menige loper.

Na een klein uurtje was het alweer tijd om richting Klina te lopen om daar een verfrissende douche te nemen. Op de teller een twaalftal zeer mooie kilometers, echt een tochtje om nog eens te herhalen.

Start tijd16:21
Afstand11,1 km
Duur1:01:00
Snelheid05:24 min/km
map

2 opmerkingen:

Marc zei

Daar kan je inderdaad uren rondlopen zonder een auto tegen te
komen. Wij hebben daar zondag nog een fantastische wandeling gedaan.

Kitty zei

Ondanks het tijdsgebrek toch een lekker loopje met heerlijk weer! Genieten dus!