zaterdag 18 september 2010

T-3 weken

Het aftellen is helemaal begonnen, nog drie weken te gaan waarvan 2 stevige trainingsweken van respectievelijk 110 en 120 km. Deze week wat er echter een met voldoende rust om goed uitgerust aan de laatste zware loodjes te kunnen beginnen.

Maandag, woensdag en vrijdag werden de schoentjes dus in de kast gelaten. Dinsdag stond er een piste training geprogrammeerd, dit keer iets kortere intervallen 4x(5x300m in 72 sec met 100m rust) en 500m rust tussen de reeksen. Kort en pittig, flirten met de lactaat grens.


Donderdag werd er tijdens een flinke regenbui een extensieve duurloop van 19km gepland, hier heb ik een drietal kilometer afgeknepen omdat de loopmakkers er maar 16 moesten lopen en omwille van de regen (ik geef het toe ik ben een watje).

Vandaag dan een drietal kilometer inlopen gevolgd door 10km net boven het marathon tempo, 4:45 min/km, om dan af te sluiten met een tweetal kilometer uitlopen. Alweer goed voor 15km loopgenot onder een stralend zonnetje.

Morgen sluiten we dan de week af met een rustige lange trage duurloop van 30km aan 6min/km laten we hopen dat we dit keer gespaard blijven van een overschot aan hemelvocht.

1 opmerking:

Tiny zei

Nog even en dan mag je echt los!