donderdag 22 april 2010

Roet in de planning

Ook hier strooit de "Eyjafjallajökull" letterlijk roet in het eten, door afgelaste vluchten en zieke verpleegkundigen is er een onderbestaffing op een aantal verplegkundige diensten. Hierdoor moesten er inderhaast wat bijsturingen moeten gedaan worden voor de ondersteuning van de opstartende dienst van het electronische verpleeg dossier, de applicatie waarvoor ik binnen het ziekenhuis verantwoordelijk ben.

Hierdoor moest ik op dinsdag en woensdag een late shift gaan meedraaien ter ondersteuning van de dienst. Helemaal niet ingecalculeerd en hierdoor moest er dan ook wat met de trainingen worden geschoven. Ook de ettelijke overuren die momenteel worden gedaan vergen wat aanpassingen aan het trainningschema en trainingstijden.

Dinsdag werd er dus in de ochten een training afgewerkt op de piste, 10x100 en5x200 aan 23 sec per 100 werden er afgehaspeld op de piste aan de sporthal. Samen met het in en uitlopen van en naar de piste goed voor een 12-tal kilometer.

Start tijd9:04
Afstand11,8 km
Duur1:13:08
Snelheid06:07 min/km
map

Dinsdag ochtend stond er dan een extensieve lange duurloop geprogrameerd, zonder een echt plan van een traject vertrokken in de vroege ochtend alweer voor een mooi zwerftochtje door de bossen van Rosselaar, Hulsen en Geel Bel.

Na een kleine 16 km genieten van het mooie lente weer was het alweer bijna tijd om te gaan werken. Eerst nog een welverdiende douche en pasta en we konden er alweer tegen voor een avond dienst.
Start tijd9:05
Afstand15,9 km
Duur1:29:00
Snelheid05:30 min/km
map

Vandaag was het dan alweer omschakelen naar de dagdienst en werden we alweer het bed uitgerukt om 6h voor een dagje hard werken. Na het harde werk was een pittige training een welverdiende beloning.

Een pittige extensieve loop aan een tempo van 5:20 min/km werd dan ook met veel plezier afgehaspeld met de loop makkers van de club.

Start tijd18:30
Afstand12,0 km
Duur1:04:28
Snelheid05:08 min/km
map

Geen opmerkingen: