zaterdag 17 april 2010

Druk en sportief dagje

Ook vandaag werden we weer wakker met een stralend zonnetje dat door de raam kwam piepen. Beetje te vroeg naar mijn goesting maar ja 's avonds groot 's ochtends ook groot zeggen we hier.

Gisterenavond was het immers de jaarlijkse Vabco kwis waar we dit keer samen met een aantal loopmakkers aan deelnamen. Na een niet al te beste start, voorlaatst na de eerste ronde, kwamen we na een stevige remonte uit op een mooie 2de plaats met ons groepje.

Vanochten na het ontbijt trokken we er dan op uit voor een progresieve duurloop van een 12-tal kilometer. De geplande tempo's waren 6:00/5:40/5:20/5:00, dus iedere 3km versnellen met een 20 tal seconde. Gezien het mooie weer trokken we al vroeg de bossen in voor een mooi tochtje door het Bel.

Een 14 mooie kilometers later stonden we alweer voor de deur. Thuis sprongen we snel de douce in om me klaar te maken om met de kids naar de volleybal te trekken. Ik moest vandaag immers mee op verplaatsing om hun laatste uitwedstrijd te coachen. Na een spannende wedsrijd werd de buit dan uiteindelijk dan toch binnen gehaald en werdt de wedstrijd gewonnen met een 2-3 eindstand.

De rest van de namiddag werd gespendeerd aan het maaien van het gras en het poetsen van de coersfiets, morgen staat er immers een mooi fietstochtje op het programma.


Start tijd9:20
Afstand14,5 km
Duur1:18:10
Snelheid05:21 min/km
map

Geen opmerkingen: