maandag 30 juni 2008

We leven nog...

Maar bloggen zit er de laatste weken echt niet meer in.

Drukte op het werk met trips naar Barcelona, Southhampton en momenteel Oslo is het de laatste weken weer razend druk geweest.

Ook op loopvlak zitten we niet stil en hebben we sinds 16 juni dan ook de nodige trainingen afgewerkt.

Dit weekend stond er dan ook de 10km van Mol op het programma. Doordat dit een club wedstrijd was werden de trainingen dan ook in functie van deze wedstrijd afgesteld tijdens de laatste paar weken. Maar het heeft niet mogen baten met 45:16 werd er niet echt een scherpe tijd afgeklokt, Was het de warmte de venijnige wind of de stukken vals plat ik weet het niet maar halfweg leek het wel of al de krachten uit mijn benen vloeiden. Was het de man met de hamer die we voor de eerste keer tegenkwamen ik weet het echt niet maar niet getreurd er komen dit jaar nog wedstrijden en het hoofddoel van dit jaar is trouwens de Marathon van Berlijn die zo stilletjesaan dichterbij komt geslopen maar eerst gaan we nog een weekje genieten van Toscanie samen met de ganse familie. Het aftellen is reeds begonnen maar het is nog 18 dagen verwijderd. De schoentjes gaan alvast mee zodat Toscanie ook op de lijst met plaatsen kom te staan waar ik ooit gelopen heb....

Morgenvroeg gaan we een 10x400m in 1:42 doen hier langs de Oslo Fjord om dan overmorgen en donderdag nog wat trainingen in Winchester in Engeland af te leggen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Veel succes met je trainingen richting Berlijn. Maar geniet maar eerst van je vakantie.