woensdag 13 oktober 2010

De dagen na Eindhoven

Na 40km kon er zelfs nog een lachje vanaf, een toerke eerder zag ik er blijkbaar maar belabbert uit (gelukkig geen foto's)

Het zit erop, de grote wedstrijd waar we een gans jaar naar toe werken is achter de rug. Voor vele was het een succes voor andere een teleurstelling. Voor mezelf was het vooral een een wijze les en al bij al toch nog een leuke dag. Hoewel de wedstrijd een zeer bizar verloop kende voor mezelf en enkele loopmakkers werd er dinsdag toch vooral een hoop plezier gemaakt en gelachen en zaten we niet als een hoopje zieligaards in een hoekje weg te kwijnen. Het goede wordt onthouden het slechte maar gauw vergeten en volgende keer gaan we er gewoon weer voor.

Op trainingsvlak ligt het momenteel vrijwel stil, een aantal alternatieve trainingen worden afgewerkt om de loopspieren voldoende rust te gunnen en vooral niks te forceren in de eerste dagen na het loop avontuur. Maandag trok ik er onder een stralend zonnetje op uit voor een ontspannen fietstochtje van een 25-tal kilometer, dinsdag volledige rust en vandaag een ontspannen duikje in het zwembad kwestie van bezig te blijven. Morgen worden dan de schoentjes van onder het stof gehaald voor een eerste traag loopje.

Op garmin connect kan je dan ook nog zien waar de man met de hamer verstopt stond:

3 opmerkingen:

Tiny zei

Uithuilen en weer gewoon opnieuw beginnen aan het volgende avontuur. Gelukkig hangt ons leven er niet vanaf.

kit zei

Ben wel heel benieuwd wat het nieuwe avontuur gaat worden! Enne ik sluit me bij Tiny aan: er hangt niks van af: lopen doen we voor onszelf en we genieten ervan.

Wendy zei

Ja, het was plezant in de cafetaria dinsdag, heb mij ook geamuseerd, en mijn voornemen om weer op de voeding te letten volledig in de mist laten gaan, suikerwafels en twixen hebben mij gesmaakt! :). Tot straks dan he!