zondag 2 mei 2010

Training 2/05/2010

Zondag, voor vele een rustdag, voor een loper gewoon een excuus om er in alle vroegte op uit te trekken mat wat loopmakkers om een tochtje te gaan maken.

Buiten zag het er wel niet zo goed uit met wat donkere wolken en neervallend hemelvocht. Niet wat we de laatste dagen gewoon waren maar toc niet in die mate dat we ons hiervoor moesten wapenen met de nodige kleding en we er dus gewoon in een korte tight en t-shirt op uit konden trekken.

Rond 9h vertrokken we dan aan de sport hal voor een tochtje van een 16-tal kilometer aan een extensief tempo van 5:40 min/km. In het begin onder de begeleiding van een mals buitje dat na een tijdje overging in in een droge periode. Tegen het einde aan dan toch nog wat regen maar niet in die mate dat storend was.

Na een goede warme douche waren we dan fris en monter om aan de rest van de dag te beginnen.
Start tijd9:04
Afstand15,9 km
Duur1:29:10
Snelheid05:37 min/km
map

4 opmerkingen:

Kitty zei

Ach de eerste druppels zijn altijd vervelend, maar als je helemaal nat geregend bent, maakt het niet meer uit, toch? Een ander voordeel is dat het ook veel rustiger is onderweg, lekker genieten!

Tiny zei

Met alle soorten weer is er te lopen. En nat worden doe je meestal toch.

geert zei

bij mij gisteren net eender: anderhalf uur gelopen zonder noemenswaardige neerslag. 5 minuten binnen en 't was prijs: perfect, toch!?

Wendy zei

Regen kan ons niks schelen hé, sneeuw daar tegen, heb er nog trauma's van ;).